Home

Kaedah Bayaran

Login



Hubungi Kami

Servis Penghantaran

*********

*********

 

Visitors Counter

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday89
mod_vvisit_counterYesterday46
mod_vvisit_counterThis week135
mod_vvisit_counterLast week0
mod_vvisit_counterThis month758
mod_vvisit_counterLast month4133
mod_vvisit_counterAll days1287756

Online (20 minutes ago): 11
Your IP: 54.161.73.123
,
Today: Oct 21, 2017
BumiCyber Studio - Your Online Business Solutions
Waist Trimmer PDF Print E-mail
Waist Trimmer - Waist Trimmer




Harga :
Waist Trimmer : RM45.00
Waist Trimmer + Lotion Pati Halia : RM65.00
Waist Trimmer + Be One Slimming Gel : RM88.00

Kos penghantaran :
Percuma Seluruh semenanjung!!!
Sabah / SArawak - RM5.00


WAIST TRIMMER

+ Designed to burn excess fat for waistline reduction
+ Made of high quality Neoprene with Far Infrared Ray for inner side of the belt
+ Helps retain body heat and increase perspiration to create sauna effect
+ When using this product you will feel the "Burning" effect
+ Four adjustable measurements from 56cm - 96cm as shown in the picture below
+ Suitable for both man and lady who dreams to have a slim and firm waistline



TIPS UTK ANDA :-

* Cara terbaik utk pakai Waist Trimmer, dalam keadaan baring. Adjust Waist Trimmer ikut zip yg sesuai dgn perut anda..

* Pertama kali menggunakannya, jangan gunakan zipper yg terlalu ketat, biar 'ngam' & selesa...

* Bila ada perubahan, baru guna zip yg sesuai.. Jgn paksa gak guna zip yg tak sesuai.. karang koyak zip u..

* Ikuti peraturan ini supaya anda dapat guna Waist Corset dalam jangkamasa yg lama..

* Utk anda yg perut moncit, pakai WT dalam keadaan berbaring.. senang nak zip.. tak caya lepas beli try tau..

* Waist Trimmer tu boleh pakai time tidur.. dan boleh cuci.. bancuh air sabun, celup dan genyeh perlahan-lahan. bilas dan tekap dgn tuala kering. keringkan bawah kipas.. jgn jemur bawah matahari.. nanti boleh rosakkan FIR dalam Waist Trimmer tu..

boleh pakai selagi larat.. tak kisah belah siang atau malam.. at least 8 jam lagi cun..


 

Testimoni Customer..


SU Ahli Baru

Posts: 16
PostPosted: Mon Sep 24, 2007 2:02 pm

waaa.. nasib baik su sempat beli sebelum rege naik..hehehe..

anyway ni hari ke 5 su pakai.. ..hari pertama su gune zip ke 3.. just nice la.. tapi ade gak ruang longgar kat pinggang tapi kat perut melekap cantik.. su ada gak try zip ke 4..alamak.. sesak napas den!.. so ari pertama & kedua.. su aman2 jerk kat zip ke 3..panas jerk perut su..tapi su suke..gel tu buat perut rase hangat then angin dlm perut pun berduyun2 nak keluar..

masuk ari ke 3 sampai ari ni(ari ke 5), guess what!..su boleh pakai zip ke 4 tanpa rasa sesak napas!hehehe.. tang ni su mmg suke sgt..su dah tak letih2 lagi..almaklumla.. toksin dah keluar..heheh

semalam makcik dtg umah.. 'eh ko dah kurus la..dah mcm anak dara'..waa! lagi su suka..

sebenonyer sebelum su pakai waist trimmer ni.. berat su mmg x sampai 50kg..cume lepas beranak..su rasa perut su ni nak kena alter sket..

su tak kira..su nak pakai trimmer ni sampai su bole pakai zip yg last..hehehe..ditambah dgn puasa pulak tu.. insyaAllah.. su pun nak barang belian su ni tak sia-sia..



Benila - Ahli Baru
Posts: 32
PostPosted: Fri Oct 05, 2007 10:03 am Post subject: waa.. Reply with quoteView IP address of poster

p/s: kak , ari ni ila x pakai dah waist trimmer tu.. dah capai zip ke 5.. pakai mase tido jerk.. siang buley melawa pakai kebaya! su dah dpt balik ukuran 34-26-36 muahahahha..

dlm 2 minggu pakai waist trimmer, ila dah boleh sarung balik baju nikah mase berat su 45 kg..kan ker magic tu! tapi yerk la.. ape2 pun kena buat bebetul..kena tekun menyapu gel & memakai waist trimmer..

anyway, tq kak ! very2 much! MUAH!!