Home Bidadari

Kaedah Bayaran

Login



Hubungi Kami

Servis Penghantaran

*********

*********

 

Visitors Counter

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday172
mod_vvisit_counterYesterday244
mod_vvisit_counterThis week805
mod_vvisit_counterLast week1219
mod_vvisit_counterThis month4957
mod_vvisit_counterLast month6059
mod_vvisit_counterAll days1274451

Online (20 minutes ago): 5
Your IP: 54.198.151.108
,
Today: Jun 29, 2017
BumiCyber Studio - Your Online Business Solutions
Bidadari PDF Print E-mail
BIdadari - Bidadari



okey.. nak cite pasal produk yg malatop kat Internet sekarang ni.. mungkin anda pernah dengar dari org lain sebelum ni.. kali ni cite versi syikin ye....

Soalan utk anda wahai wanita dan isteri khususnya..

Adakah anda dalam golongan wanita yang menghadapi masalah begini :-
1) telah bersalin dan hambar juga dingin terhadap hubungan kelamin?
2) mengalami masalah period tak teratur?
3) mengalami masalah senggugut yang teruk?
4) kurang keinginan untuk bersama suami, dan bila bersama, tidak merasakan keseronokan seperti yang sepatutnya?
5) Sering merasa letih selepas seharian melakukan kerja pejabat, kerja rumah & melayan anak-anak?
6) Suami mula komplen bahawa `servis' anda tidak lagi seperti masa baru berumah tangga dulu?
7) Masih belum mendapat zuriat setelah lama berumahtangga kerana masalah kesuburan?


BIDADARI adalah minuman berfungsi mewah untuk kesihatan, kecantikan dan kebahagiaan hidup alam rumah tangga. Dikomposisikan dengan bahan-bahan semulajadi mewah yang telah lama dibuktikan keberkesanannya dalam kaedah rawatan di alam Melayu.

  • Madu asli - Kaya dengan zat galian penting seperti Kalsium, fosforus, Sulfur, Karbon, zat besi, natrium, kalium, Klorin, Magnesium, Iodin, Kuprum, Manganese dan silikon serta kaya dengan vitamin-vitamin seperti A, B kompleks, C, D dan E. Madu sangat mudah dan cepat diasimilasikan dan cepat membekalkan tenaga yang diperlukan oleh badan, sangat baik untuk buah pinggang dan mempertingkatkan system imunisasi tubuh.
  • Sireh - Terbukti sangat berkesan mengatasi masalah angin dalam badan, lemah badan, serak kerongkong, mulut berbau dan lain-lain masalah mulut, hidung dan lapisan dinding perut. Sirih dengan adunan lain-lain ramuan bertindak membantu membina rahim dan system peranakan.
  • Akar serapat - Sering digunakan secara tradisional dengan menggabungkan bersama-sama herba-herba lain (selalunya kacip fatimah dan lain-lain). Sangat berkesan untuk membina rahim, mengetatkan faraj dan meningkatkan system kemutan.
  • Kacip fatimah - Terbukti boleh merawat buasir, penyakit tulang dan sangat baik untuk perempuan lepas bersalin bertujuan untuk mengetatkan rahim serta membantu mengetatkan faraj.
  • Kurma - Kaya dengan protein, sertat, vitamin A dan C, Zat Mineral atau galian seperti besi, kalsium, sodium dan potassium, membantu menyerap tenaga dengan segera, mencegah bengkak usus, membaiki sistem saraf, tekanan, menguatkan ingatan, meredakan tekanan darah tinggi dan meningkatkan tenaga seksual.
  • Manjakani - Terbukti membantu mengatasi masalah buasir, keputihan, anti kanser dan mengetatkan faraj.
  • Serai - Kandungan 'Citral' di dalamnya berkesan membantu proses pencernaan, melegakan kekejangan, ketegangan otot, sengal-sengal dan sakit kepala. Pati minyak di dalam serai membantu meredakan senak dalam perut disebabkan angin dan membantu mengurangkan bau badan (khususnya tapak kaki). Serai juga membantu menurunkan suhu badan. Ia juga bersifat antiseptik. Kandungan tonik di dalamnya akan merangsang sistem badan. Ianya bertindak sebagai pelali terhadap sistem saraf pusat.
  • Jarum Emas - Terbukti mampu untuk meningkatkan kesihatan dan tenaga seksual.
  • Asam Jawa - Kandungan 'Flavonoid' di dalamnya bersifat anti radang dan membantu pengeluaran peluh. Asam Jawa juga membantu melangsingkan badan.
  • Herba-herba terpilih

Keistimewaan

  • Membantu masalah keputihan yang sering dihadapi oleh wanita remaja dan dewasa.
  • Membantu mengatasi masalah senggugut.
  • Membina rahim.
  • Mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin)
  • Menyegarkan & menyempitkan otot faraj.
  • Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin.
  • Menambah kolegen dalam badan.
  • Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
  • Menyegar, menegang dan mengindahkan payudara.
  • Membekalkan tenaga segera.
  • Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan. Oleh itu ia sangat baik dan seolah-olah ia dirumus khas untuk wanita lepas bersalin.

Mekanisme Bidadari BINA DARI DALAM DIRI wanita untuk faedah wanita (isteri) dan suami. Bidadari yang kaya dengan protein, serat, karbohidrat dan vitamin A, B, C, D dan E sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina system rahim, meningkatkan seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan kelamin (suami dan isteri).

Cara Pengambilan

Kepada pengguna baru, dinasihatkan membuat DETOX terlebih dahulu dengan Phyto Fiber (boleh digunakan oleh ibu yg dalam pantang dan menyusu baby) Bagaimana cara detox? Beli dulu dan consultant akan diberi secara percuma untuk anda. Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap khasiat yang terkandung dalam Bidadari pada tahap optimum. Kebanyakan mereka yang telah melakukan detox dan mengambil semula Bidadari, telah memberikan komen yang positif.

Cara pengambilan Bidadari yang betul amat penting untuk dapatkan kesan terbaik. Tips pengambilan akan diberikan kepada mereka yang membeli dari www.kedai2ekin.com sahaja ye..

Amaran : Bidadari tidak boleh diambil oleh
1) Lelaki
2) Wanita mengandung
3) Semasa datang haid


Pertanyaan mengenai Bidadari
Soalan : Selepas mengambil bidadari seperti yang dicadangkan selama sebulan, apakah sukatan yang dicadangkan untuk mengambil Bidadari secara berterusan?
Jawapan : selepas sebulan minum Bidadari secara consisten, amalkan 2 sudu sehari untuk mengekalkan sistem dalaman badan yang telah dibaikpulih oleh sepanjang sebulan pertama pengambilannya Bidadari..

Soalan : Kalau lepas bersalin, bila boleh mula minum Bidadari?
Jawapan :Pengalaman peribadi saya sendiri, saya mengambil Bidadari selepas 10 hari melahirkan cahayamata dgn sukatan 1 sudu sehari, diambil sebelum tidur.. selepas seminggu, saya ambil 2 sudu sehari sebelum tidur sehingga habis pantang. alhamdulillah, tiada masalah dan saya merasa sihat dan pulih seperti sediakala.

Soalan : Ibu yg sedang menyusukan anak boleh ke minum bidadari ni? takut susu keringla.... Jawapan : Bidadari ni boleh diambil seawal lepas bersalin.. takde masalah kalau nak ambik kalau menyusukan baby.. BIdadari ni tak panas, tak menjejaskan pengeluaran susu badan...

Soalan : Bidadari ni ada kelulusan dari Kementerian Kesihatan ke tidak?
Jawapan : Pemakanan Kesihatan atau Minuman yg tidak dikelaskan dalam kategori ubatan tidak perlu kelulusan KKM. Tidak mengandungi dadah dan bukan UBAT.

Soalan : Anak dara boleh ke minum Bidadari?
Jawapan : Boleh... terutamanya pada mereka yang ada masalah seperti keputihan dan period tak teratur.

Soalan : Kenapa Bidadari tak berkesan kepada sesetengah orang?
Jawapan : Sebab yang paling utama Bidadari tak berkesan adalah kerana ni tak pernah membuat proses Detox. Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap khasiat yang terkandung dalam Bidadari pada tahap optimum. Kebanyakan mereka yang telah melakukan detox dan mengambil semula Bidadari, telah memberikan komen yang positif. Walau bagaimanapun, sekiranya setelah minum sebanyak 2 botol mengikut cara seperti yang disarankan dan tidak mendapat sebarang kesan positif, tidak perlulah teruskan pengambilan Bidadari ini kerana mungkin Bidadari ni tak sesuai atau serasi dengan anda.

Soalan : Saya baru sahaja mengambil Bidadari, belumpun habis sebotol. Masalahnya bila bersama dengan suami bahagian kelamin saya terasa sangat sempit dan menyakitkan. Apa yang harus saya buat?
Jawapan : Kurangkan dos. Sekiranya sebelum ini anda mengambil 2 sudu pagi, 2 sudu malam sehari, kurangkan kepada 1 sudu pagi dan 1 sudu malam.



Testimoni Terbaru...

from a***h ilmar
to syikin jana
date Wed, Mar 9, 2011 at 5:21 PM
subject Re: Copy of: Bidadari Pakej Cun 1,
mailed-by gmail.com
signed-by gmail.com
Images from this sender are always displayed. Don't display from now on.
hide details 5:21 PM (7 minutes ago)


ok kak, tq for the explanation..

sbnrnye saya dh penah amik inte cleanse & bidadari ni..beli dgn akak la ujung thn 2009 x silap saya..elok2 je abis bidadari 1botol tu saya peknen anak ke-2, x plan pun tp dh ade tu kire rezeki la kan sbb anak 1st pun dh umur 3thn hehe..bln 8 last year saya bsalin, sekarang anak pun dh nk masuk 7bln baru teringat nk amik bidadari smule sbb rase cam kureng skit bile bsama dgn husband tu keke..& sbb saya teringat husband penah tegur mase saya amik bidadari dulu sblm peknen anak ke-2 tu, mase bsama dia kate "eh! nape ketat ni?" haha..tp saya x btau dia pun saya amik bidadari..hehehe..pasni nk tgk dia tegur lagi x ahaks!

insyaAllah ade rezeki saya order lagi..tp jgn la doa saya dpt anak ke-3 plak ye, anak ke-2 kecik lagi keke..sbb tujuan amik bidadari ni utk husband hehe..


Testimoni 1
Bidadari yg sensasi... memang tak dapat dinafikan lagi.. meh nak tepek gambar baby Bidadariku.. 4 bulan lepas amalkan Bidadari, kejutan terjadi dalam hidup saya... sebelum tu memang susah nak dapat baby.. lepas kawin 2 tahun dan buat treatment kesuburan, dapat baby pertama.. tup tup masa 1st baby 11 bulan, keajaiban terjadi.. dgn kuasa Allah, terbentuk baby bidadariku yg montel ni.. Khayrin Nuraisya.. pada waktu update info ni, Januari 2007, Aisya sekarang dah 10 bulan.. takut gak ter`dapat' baby venergy plaks.. muahahhahaha Pengalaman dari customer syikin yang guna Bidadari... komen kelakau + sempoi dari customer Bidadari syikin....

Testimoni 2
sejak minum bidadari ni, ada sorang member bgtau, klu masuk tido lambat je, asben sms ajak tido cepat... kat opis, asben sms wife.. bgtau malam ni standby ek.. ~> asben bg komen, u makan apa yang.. abg skrg cam dah kena mendrem.. asyik ingat kat u je...

Testimoni 3
Testimoni dari member chatters yg berjaya hamil lepas amalkan Bidadari..nick diubahsuai utk privacy customer..

Re: saya dah pregnant kak
Wednesday, August 6, 2008 8:26 PM
From: "Nor****Elias" _78@yahoo.com
To: syikin jana

salam kak, akak bz ya, ingat nk ber YM dgn akak td. takperlah, saya nk citer kat akak sbb rasa tak sedap plak kalau x bgtau kat akak yg dah byk tlg saya. saya dah lewat period 2 mgu, sblm ni hubby kata nk tgu lewat 30 hari sbb sblm ni pernah lwt 21 hari tp x peknen. ari sabtu ari tu hubby balik kg dia, so saya dok umah sensorang. pastu tgk mcm ada kuar darah skit. ingatkan period, risau jugak lah. hubby balik mlm tu juga coz risau saya sensorang kat umah. hari ahad kami g beli pregnancy test. hari ahad tu dah x der kuar darah dah. pg isnin tu, dlm jam 6.00 pg, saya buat test sendiri. Alhamdulillah, clear ada 2 line. hepi sgt sampai saya menangis2, tepon mak pg tu juga. kul 7.30 pg g klinik pakar yg saya pernah wat rawatan kesuburan. dalam kul 10 lebih dpt treatment, doktor scan nampak baby punya karung, dlm 1.33 cm. doktor confirmkan saya peknen, 2 mgu lg nk scan utk tgk heartbeat dia. Syukur kpd Allah, lama saya tgu baby. doa2 agar semua selamat. saya bersyukur sgt, br mkn bidadari x sampai 1 botol, Allah bg rezeki ni. terima kasih byk2 kat akak n the gang. "Saya telah berkahwin selama 4 tahun. Saya pernah berjumpa pakar dan doktor mengesahkan saya dan suami tidak mempunyai masalah kesuburan. Setelah berusaha dengan bermacam-macam cara, akhirnya saya dipertemukan dengan Bidadari pada Julai 2008. Setelah minum Bidadari selama seminggu, period saya lewat datang. Saya terus stop minum Bidadari. Selepas 2 minggu, saya buat Pregnancy Test. Alhamdulillah, jelas ada 2 jalur. Untuk confirmkan, saya jumpa dgn doktor pakar, dan doktor sahkan saya mengandung. Bila scan dah nampak karung baby dalam rahim. Saya dan suami sungguh gembira, apatah lagi br pertama kali cuba Bidadari dan tak sampai 1 botol pun, saya dah berjaya pregnant. Terima kasih Bidadari kerana membantu kami mendapat ANUGERAH yang tidak ternilai ini.

Testimoni 4

On Wed, 7/2/08, Farah*****@yahoo.com> wrote:
From: farah**** Subject: Produk Bidadari
To: ******@yahoo.com
Date: Wednesday, July 2, 2008, 6:17 PM

Salam Kak Syikin, Saya Farah..saya dah beli 3 botol bidadari dgn akak, alaa...yg rider akak hantar kat ofis @ AmBank, Jalan Yap Kwan Seng... So far alhamdullilah, saya dah minum 2 botol bidadari...botol yg kedua dah nak habis...cuma sekarang saya ada sikit kemusykilan, period saya dijadualkan dtg hari ahad (6/7/08), tapi tiga empat hari ni saya akan rasa pening2 bila waktu ptg hingga senja.. so lps maghrib semalam saya try ambik pregnancy test, tengok ada 2 jalur, mula2 tu jalur satu lagi tu mcm nampak tak nampak (samar2), tapi last2 jelas pulak 2 jalur tu.. saya nak tanya pendapat akak, sekarang apa yg patut saya buat? bidadari tu kena stop dulu ke? macam mana pulak pregnancy saya? memang betul2 saya dah confirm atau saya kena tunggu beberapa hari lagi sebelum ambik test semula?? satu lagi, bahagian bawah perut and sekeliling pinggang saya jugak sakit, tapi sekejap2 je lah... tlg ye kak syikin...saya tunggu reply akak..thanks

On Thu, 3/7/08, syikin jana wrote:
From: syikin jana
Subject: Re: Produk Bidadari
To: farah******@yahoo.com
Date: Thursday, 3 July, 2008, 11:13 AM

Salam dik... klu suspected pregnant, stop dulu ambil bidadari tu.. tunggu lagi seminggu, klu tak period gak, boleh gi buat pregnancy test kat klinik.. Akak doakan semuanya selamat.. good luck ye dik.. Monday, July 7, 2008 10:42 PM From: "farah****" To: *******@yahoo.com Salam Kak, Husband dan bwak g clinic last sunday, sebab sakit kepala teruk sgt, alhamdullilah...saya pregnant 3 minggu lebih...akak doakan saya selalu sihat...bagi2 lah tips macam mana nak kuatkan kandungan sebab first three months ni fragile lagi... ok lah..thanks again.

Testimoni 5
Testimoni dari Sweet Darling, ahli mesyuarat tingkat 7 tahun menanti zuriat dan hasilnya

sweet.darling73 10.56: saya menanti 8 bulan saya menanti 7 tahun alhamdulilah skg tuhan dah makbulkan permintaan saya
sweet.darling73 10.57: masa mula2 kenal kedai kak ekin ni saya tetarik dengan produk PKB dn saya email semua detail2 saya pada kak ekin...
sweet.darling73 10.58: so saya amik 1 set PKB dan saya habiskan so nk sambung rasa mcm tk mampu lak
double AA 10.58: termasuk tuk hubby gak ye sweet
sweet.darling73 10.58: so kak ekin cadangkan amik Bidadari
sweet.darling73 10.58: yup termasuk tuk huby..
double AA 10.59: oooo
double AA 10.59: lps tu...
sweet.darling73 10.59: lepas tu saya teruskan amik bidadari sampai botol ke 3 saya amik nuage + bidadari
double AA 11.00: mknye 3 month la sweet amalkn bdd ??
sweet.darling73 11.00: masuk botol ke 5 sweet amik bidadari (kira baru minum 4 sudu) sweet dh stop sbb peyed tk datang
sweet.darling73 11.02: emmm 2 bulan lebih je kak ekin
sweet.darling73 11.02: yup sweet dh kawin selama 7 tahun
double AA 11.02: tk sia2 amalkan bidadari ni kan
double AA 11.03: tu la akak tk akan stp amik bddari...
ieda_sta 11.03: allhamduliahh rezeki akak...tumpang gembiraaa
sweet.darling73 11.03: 3/8 ni genap 7 tahun sweet kawin dan 29/6 ni b'day sweet...jadi ini lah hadiah paling berharga yg tuhan berikan pada sweet....bersyukur sesangat
double AA 11.04: ye la kami semua tumpang gembira tuk sweet double AA 11.04: Alhamdulilah ieda_sta 11.04: besttnyeeeeee
ieda_sta 11.04: semoga kami akan mengikuti jejak sweet..aminnnnn
double AA 11.05: Amin...
#896 11.05: salam
double AA 11.05: ehh tk lama lagi la..besday husbby...mmg bermakna
double AA 11.05: salam 896... #896 11.05: saya nak tanyer baju yg untuk kecil kan lengan maslee 11.05: syukur sweet... sekrg jadi diri baik-baik tau... ingat apa yg tak leh makan....
maslee 11.05: **jaga
sweet.darling73 11.05: nk menangis je bila dapat tahu sweet peknen..n sweet pk ini ler hadiah yg paling berharga yg tuhan berikan pada besday sweet yg ke 31 (tua dh aku ni) hahha
maslee 11.06: sweet, makan jaga tau...jgn lasak sgt.....
sweet.darling73 11.06: insyaallah AA....thanks ieda...kita sama2 berdoa pada tuhan ye...
double AA 11.06: 896 nk cr corset yea??
ila 11.06: alamak aku terlepas cite gembira...
ila 11.07: tahniahhh sweettttttttt....
sweet.darling73 11.07: thanks maslee
ieda_sta 11.07: jage elok2..agak2 maleh nak keje ..cuti je duk umah..wahh aku mengasuttt syikin 11.07: ehem..
sweet.darling73 11.07: thanks ila
ila 11.07: jage kesihatan bebail ekk..mkn pon jage tau..benda berat jgn angkat..
syikin 11.07: testimoni dah diambil.. dun worry...
double AA 11.07: cuba tgk kt detal Pelangsingan
double AA 11.07: hi kak ekin maslee 11.07: hi...ekin....
syikin 11.07: time cam ni tido je paling best sweet oi. syikin 11.07: hi kak mas ila 11.07: heheheheh
sweet.darling73 11.08: betul tu kak...tadi masa dalam keta rasa nk suruh huby patah balik je rasa nk tidoo n baring jekkk...
double AA 11.08: hheeeeeeehhee

Testimoni 6
Kronologi kisah Evan.. selepas setahun berumahtangga..

On Wed, 6/18/08, evan***@yahoo.com> wrote:
Saya dah terima Inte Cleanse dan Bidadari.. Terimakasih banyak-banyak syikin. Moga-moga masalah keputihan saya hilang dan berharap sangat dapat zuriat secepat mungkin.

On Tue, 7/15/08, evan***@yahoo.com> wrote:
Hi Syikin, Nak tanya sikit. Lepas makan bidadari itu i rasa pimples naik kat muka i. Ikut pada email yang syikin hantar, kemungkinan benda itu akan pop up. Sekarang i dah masuk makan botol kedua. I nak tanya dalam masa berapa lama kita boleh nampak perubahan? Maybe ia hanya berlaku untuk sementara waktu sahaja. Maybe ia buang segala kekotoran yang tersumbat kat badan. Satu lagi nak tanya, macam i memang ada masalah keputihan. So bila i ambil bidadari ini, banyak keputihan keluar? So begini ke tindakbalas bila bidadari diambil?

On Mon, 7/21/08, evan***@yahoo.com> wrote:
hi syikin, Evan ni ahhh. I dah miss my period dua hari dah. Bila agaknya masa yang elok untuk i buat pregnancy test. Moga-moga kali ini i dapat menjadi ibu.......Syikin doa kan untuk evan juga.

On Wed, 7/23/08, , evan***@yahoo.com> wrote:
Evan di sini. Thanks to the God. I confirm pregnant, I did pregnancy test this morning, i can see the double line. Lepas tu pagi tadi i pergi jumpa doktor untuk confirm balik. Doctor sah i mengandung. Terima kasih banyak-banyak syikin.

Testimoni 7

Date: Fri, 18 Apr 2008 07:51:57 -0700 (PDT)
From: ******@yahoo.com>
Subject: Re: Nak bagitau ni
To:"syikin jana"

as'kum kak shikin.... masih ingat sayakan.... nama saya iena dari semenyih. haritu beli bidadari hantar kat opis asben kat pandan cahaya ampang... x silap saya 2 minggu lepas saya ada bagi tahu kat akak saya dah mengandung 6 minggu.. semalam saya dah scan baby... alhamdulillah memang sah saya dah mengandung.. terima kasih banyak banyak kenalkan saya dengan bidadari.. doakan saya selamat ye..

Testimoni 8
YM chat ~ 18 September 2007

adik ifa: Salam...akak, sy dr Trgn ni yg order Inter Clenser + Bidadari tu...Alhmdlh..rs2nyee...sy + pregnant dh ni...
syikin jana: salam..
adik ifa: Blm habis 1 botol lg minum syikin jana: ye ke..
syikin jana: syukur Alhamdulillah..
syikin jana: dah buat pregnancy test ke
adik ifa: yup...smlm br...nampak 2 line...tp yg satu tu kabur...
adik ifa: Ya Allah! Hanya Tuhan tahu camne prasaan sy mase tu
syikin jana: stop dulu ambil bidadari ye.. dan supplement yg lain..
syikin jana: syukur.. akak tumpang happy..
syikin jana: dah berapa lama kawin?
adik ifa: ok...trm ksh...dh 2 tahun kahwin...dh byk dh ikhtiar kt mn2 bidan...tmasuk ulangalik jumpe doc pakar
syikin jana: doakan ye dik..moga berhasil..
adik ifa: Aaaamin...Insya Allah...berkat doa dr akak jua...lps ni sy nk syorkn pd member2 yg senasib dgn sy kt tempat kerja sy ni...
syikin jana: Insya Allah.. akak bantu mana yg akak tau..
adik ifa: produk utk ibu mengandung tkder ke?
syikin jana: ilmu datang dari Allah.. kita kongsi..
syikin jana: utk yg pregnant, amalkan minum madu Amazing utk imunisasi dan tenaga.. dan juga DBRain.. utk mummy dan baby dalam perut
adik ifa: ooo...nnt sy lawati laman akak utk tgk detail lagi pasal tu ye...sy btrm ksh sgt2 kt akak...hubbypun turut gembira...katanye powerlh produk tu...dan dia syorkan sy trus gunekn produk tu slps ini...
adik ifa: Kami doakan agar akak dimurahkan rezeki...sentiasa dilindungi & dirahmati Allah SWT...serta bbahagia selalu di samping family tcinta...
syikin jana: terima kasih atas doa tu.. akak harap awak berjaya dan jaga baby sampai selamat lahir..
iffat far'ain: ok akak...tk leh lame ni...still office hour...thanks...Salam...
syikin jana: salam.. jaga diri ye..
iffat far'ain: wokeh!!! Insya Allah...akak jg...

Testimoni 9
Live chat dari chatbox kedai upline.Testimoni terbaru.. member ni kawin dah 2 tahun.. pernah pregnant & gugur.. try nak baby lagi nih.. lepas chat dgn syikin, dia try ambil Bidadari.. baru ambil Bidadari tak abih sebotol, dia pregnant.. ikuti conversation ni..

Barney 17.37: assalammualaikum. saya datang menyemak lagi disini, bleh ke?
syikin 17.40: wa'alaikum salam aznie..
Barney 17.39: er, kot nak bagi feedback utk bidadari elok lepas 1 week pakai ke 2 weeks?
kmj 17.39: depends pada pengguna bidadari tu
kmj 17.40: kalau dah boleh rasa kesan, boleh la bagi feedback
syikin 17.41: klu dah rasa kesan bidadadri ni, skrg gak boleh share..
Barney 17.41: er.. 3 benda positif yg me dah rasa
kmj 17.41: la share la 3 tu dulu
syikin 17.41: wah.. cepat betul dapat feed back ye.. bagus betul badan aznie..
Barney 17.42: oh... yg 3 tu? nak tau la ni ke? hehehe excited, me citer saja la. *publisiti murahan me ni...
Barney 17.43: 1. tader 'stain' kat panties. basuh pun takyah nak sesusah sental cam dulu
Barney 17.43: 2. dulu me agak lambat nak... er.. 'basah' la ni... hehhehehe... * yg ni hubby suka sangat
Barney 17.45: yg ke 3... hehehe... dulu pakai p****a s**i C#I, ketat masa baru 'tut' hubby nak masuk, then lama skit longgar. bidadari ni, hubby suka-suka-suka giler sbb ketat all da way. znie
Bunnie 17.47: tu la... mcm tak percaya saja. tambah hubby makan venergy, rambut kami, tiap pagi, minggu ni... basah saja.. hehehehe. kalah masa baru kawin dulu. *blushing
syikin 17.48: mcm pengantin baru
syikin 17.49: betul tak apa yg akak cite kat aznie masa memula cite pasal bidadari dulu.. b4 aznie jatuh cinta dgn bidadari...
Barney 17.49: eh, nama nick ye? hahahaha.. habis kena geget ngan hubby saya citer hal dalam selimut sini
Barney 17.49: kak syikin. betul la! rasa rugi giler tak guna awal dulu... znie
Bunnie 17.47: tu la... mcm tak percaya saja. tambah hubby makan venergy, rambut kami, tiap pagi, minggu ni... basah saja.. hehehehe. kalah masa baru kawin dulu.
syikin 17.50: itule pasal.. ramai yg dah amik bidadari ni, tak bertukar pada produk lain dah.. syikin 17.51: itu pasal le BIdadari ni meletup kat market.. tak kenal maka tak cita...
Barney 17.49: kak syikin. betul la! rasa rugi giler tak guna awal dulu...
Barney 17.51: go go power ranger! tu la... insyaAllah stick ngan bidadari jer la. tader puasa 1 week mcm cni, tader pantang semua... muahahaha
syikin 17.52: semoga cepat aznie dapat baby.. amin..
Barney 17.52: ha, yg tu miracle terbesar saya tunggu. insyaallah kak! insyaAllah
Barney 13.03: assalammualaikum....
Barney 13.03: kak syikin. kalau, buat urine test dan nampak mcm ada 1 line clear dan 1 line lagi kabur... bleh makan bidadari lagi ke?
Barney 13.04: oh. stop dulu ye? oke.
diana80 13.05: sbb ado hamba allah tu...period tk dtg 2 minggu gogok bidadari hampir separuh...botol
diana80 13.05: dgn harapan soh dtg period..tk nk pregnant lg..mlm tu period mai..
Barney 13.05: tu period ke... baby? isk
diana80 13.05: entah le aznie..
diana80 13.06: 2 minggu mybe lom jd baby le..
diana80 13.06: tk pun mmg period lambat ke..
Barney 13.07: isk seram. saya memang nak baby ni. kena buat test lagi next week. so kena stop ambil bidadari la kan? okey okey...
diana80 13.07: baik stop dulu...
Barney 13.08: minta-minta positif. then bleh tambah 1 lagi testimoni... 'saya mengandung lepas ambil bidadari tak sampai sebulan'
diana80 13.08: dah komperm tk pregnant ambik blk..
diana80 13.08: insyallah kl rajin berusaha..siang dan malam...theheh
Barney 13.09: hahaahha... rajin. memang rajin. bidadari + venergy = HAPPY!!!
Leeza 13.11: Aznie dah berapa bulan ni
Barney 13.12: ha? tak sampai bulan lagi kot? period patutnya smlm. tapi tak datang lagi. then buat UPT pagi tadi tgk ada line pregnent, tapi kabur. baru nak masuk 3-4 minggu la kot
Leeza 13.15: emmmmm tu le.... kalau dah ada line tu kira positif le... gi check doktor le plak Barney 13.15: hm... tu ingat nak balik rumah mak minggu ni. minta dia check kan. mak nurse Leeza 13.18: ooooooooooo lagi best mak nurse
Barney 11.23: assalammualaikum. saya tak sampai sebulan guna dah ngandung minum bidadari ni.
Yashmak 11.23: wslm..tahniah aznie..
princess 11.23: tahniah
Barney 11.24: hehehehe, terima kasih. macam tak percaya saja. tapi percaya percaya.
lisavoilet 11.24: aznie....dah brp lama tunggu nak pregnant?
Yashmak 11.25: yash br nak berusaha..coz precaution br abis hr ni
Barney 11.25: so, sesapa nak try ngandung, kami tader segan silu cakap, ambil la bidadari ni. kena plak hubby ambil venergy. peluang nak dapat baby lagi tinggi wooo
Barney 11.26: lisa. saya gugur sblm raya dulu. then keep usaha, tapi tader rezeki. ambil bidadari terus lekat. memang mcm dpt rahmat mahabesar
Barney 11.28: makasih hihihihi. princess 11.29: seronok aznie ari ni
Barney 11.30: seronok juga, tapi tak boleh seronok sangat, masih peringkat fragile.
princess 11.30: aznie kat mana yer
syikin 11.30: confirm pregnant ke? alhamdulillah... anda bila lagi nak try..

Testimoni 10
Chat lagi..

adik #@: salam
adik #@: hai kak
adik #@: bz?
adik #@: ija ni.. dari melaka
adik #@: yg email akak mggu lepas tuh..
adik #@: bukan email... ym
adik #@: nak bagitau nih... ader berita gumbira....
adik #@: ija peknent masuk 6 minngu tau...
syikin jana: Alhamdulillah...
syikin jana: dah berapa lama kawin?
adik #@: he heh... alhamdulillah.. berkat usaha...
adik #@: bln 5 thn lepas...
syikin jana: berapa botol bidadari dah amalkan aritu ek..
adik #@: sbln kawen... ija peknent... tp kandungan gugur masuk 3 bln...
adik #@: nih... peknent ke 2...
adik #@: 1 botol.... syikin jana: bersyukur atas rezeki Allah.. bertemu jodoh dgn Bidadari..
adik #@: baru ingat nak order lagi.. yg lama tuh da abis... lepas tanya akak minggu lepas, akak suruh stop dulu dan buat pregancy test kan. Ija ikut cadangan akak..
adik #@: rupanya positif. Syukur Alhamdulillah.. gumbira sesgt...
syikin jana: jgn aktif sgt. jgn angkat benda berat..
adik #@: ok..
adik #@: nak kuar dah nih.... kerje....
adik #@: tolong doakan ija yerr.. minta selamat smpai 9 bln...
adik #@: salaam...
syikin jana: Insya Allah.. salam..

Chat lagi...

gonjoi: salam kak ikin
gonjoi: gonjoi ni
gonjoi: skang x leh dh nk masuk website akak tu
gonjoi: dh kena block...
syikin jana: salam...
gonjoi: berita terkini nk bg tau nih....akak saya yg x dpt anak 5 thn dh pegnen
syikin jana: ingat dah takmo kawan kitorang.. uhuk
gonjoi: hasil bidadari la kot
syikin jana: Alhamdulilah.. amik bidadari ke?
gonjoi: kita kasik dia 2 botol ari tuh
gonjoi: aah
syikin jana: syukur pada Allah.. serasi korang dgn Bidadari
syikin jana: akak tumpang happy
gonjoi: tu ar...thanks kak perkenalkan bidadari kat kami nih
gonjoi: ala bkn x nk kawan la gonjoi: jgn la ckp mcm tuh...
gonjoi: cuma la ni busy sikit dgn kerja
gonjoi: saya dh 4 bln
gonjoi: akak saya tu baru sbln lebey...
gonjoi: thanks akak!!!!!!!!!

Testimoni 11
Lagi testimoni..... tentang Bidadari plak, dari sang suami... - chat through pm pagi tadi.. 6 September 2007.. customer dari kedai upline

hubby org: morning kak kin!
hubby org: bidadari mmg mujarab
syikin jana: mestila.. syikin jana: cite le sket..
hubby org: baru 2 hari try..hasilnya marvelous
hubby org: confirm sy akan subsribe every month
syikin jana: cun tu.. joint member dgn akak tau.. jgn joint org lain plaks
hubby org: sbb akak la...
hubby org: sy join dgn akak nanti
hubby org: Q-she belum try lagi
syikin jana: okies.. akak tunggu
syikin jana: org lelaki mesti tak mo bagi testimoni lebih-lebih..
syikin jana: nak lawan dgn bidadari, asben kena amik venergy tau..
hubby org: sy rasa mmg kena abik satu ari nanti
hubby org: takut ..akak publish kalau sy kasi testimoni lebey2..malu pulak
syikin jana: takpe.. akak tukar le nick ym u..
hubby org: hehe hubby org: siyes akak..mmg nampak kelainan ransangannya bila mula amalkan bidadari
hubby org: risau pulak..sy yg tewas
syikin jana: tau takpe.. hanya yg mengalami je boleh tau..
hubby org: itu baru 2 ari...belum 1@2 blan ... hubby org: 1@2 bulan ..kering sy camni
hubby org: 1st try ..ok..2nd dia mintak
syikin jana: umur u berapa dik?
hubby org: seblm ni jarang mintak tau
hubby org: hehe hubby org: 30..knp?
syikin jana: itula kelebihan bidadari.. kalau tak bagus, org tak bercerita.. sebab bagus le org cari..
syikin jana: saja tanya.. muda lagi tu.. umur cenggini kalau wife dingin, mesti tention kan..
hubby org: betul akak..dulu pernah try produk leesa, cafe itu..ini..tp tak buleh tandingi BIDADARI
hubby org: honestly !
syikin jana: off course.. selagi tak jumpa produk yg terbaik, kita akan terus mencari.. bila dah jumpa, mesti setia pada produk tu..
syikin jana: akak pun sama leeeeeeeeeeeeeeee.....
hubby org: yer lah sy pun tergolong budak2 atlit...mmg bab sex ni..tak dinafikan..so faham2 jerlah
syikin jana: biasa la.. umur cam u.. darah muda kan..
hubby org: juz nak say TERIMA KASIH kat akak..
syikin jana: lepas ni harus amik venergy tau.. atau at least red guara cafe..
syikin jana: no prob dik.. kita share produk yg bagus.. insya Allah ada pulangan.. sambil biz, sambil bantu org..

Testimoni 12
yang panas.... terbaru - 3 Ogos 2007.. pengantin baru.. dgn pengalaman baru.. minum Bidadari kali pertama..
zax 09.32: princess...bidadari mmg class r...just after 2 hour..kesan walla
princess 09.32: montokku cantik...warlaghh...
syikin 09.32: hahaha.. zax.. congrats.. dah tau kan kesan bidadari.. memang superb..
syikin 09.32: rasa sedap.. kesan lagi walla....
zax 09.34: rsa zax than je le..psal likat..liquid ni zax pyah sket..tp ok lelama
zax 09.34: pekena lk asben minum rgc...pergh....
zax 09.35: bak kata org mnum bidadari kembali msa hari pertama kawen...hukakakaa princess 09.36: amboi...zax
zax 09.36: hikhhik...psal kesan lepas 2 hours...lk tu bru skli tu minum...
zax 09.36: lum
princess 09.37: gabungan mantap tuh
princess 09.37: Bidadari + qshe
syikin 09.37: hihihi.. baca testimoni org 1st time amik Bidadari..
syikin 09.37: tangkap buat testimoni nih..
ameer77 11.48: zax dah jd bidadari dah...
zax 11.49: actually kesan after 2 hour..superb bro..my CEO said hard to surf it...
mr bits 11.49: kalu dh jd bidadari boley terbang le cam pari2 kekeke bawang putih bwg merah zax 11.49: thu xpe
syikin 11.49: pegh.. testimoni cakap omputeh.. tak tahan dengar...
mr bits 11.49: very hard to say it perghhhhhh...
zax 11.49: ahkahka....(tersasul)...
mr bits 11.50: very hard to surf ....wow lautan dalam akan ku renangi hahahah'
ameer77 11.50: keh keh keh....bisa di atur....
zax 11.50: renang walau lemas...

Testimoni 13

xxx: pssstt...
syikin72: ye
xxx: hari tu despatch akak la kan yg hantar bidadari kat saya
syikin72: kat mana ek?
xxx: klcc
xxx: thanks eik
xxx: nak testimoni ke? ahaks
syikin72: boley..
xxx: hari tu dah abih sebotol, tu yg order lg 2 tu
xxx: takmo ckp byk tp apa yg u tulis kat web akak tu... "Bidadari mampu menjadikan anda isteri yang 'nakal' dan diingati suami selalu.." mmg btol
xxx: cik abg mmg bg compliment... tp dia tatau i minum bidadari
syikin72: sure gatal tahap cipan..
xxx: wakakkakaka...
xxx: sepagi 3 round pun masih bertenaga
syikin72: ganaz ko nih..
xxx: dia ckp i "nakal" & k*m*t*n tu lain ler
xxx: muahahhaha
xxx: adoi... tu tak jadi keje lain dah tu
xxx: kitorang gi hotel
xxx: sajer tukar angin.. berbaloi bayar duit hotel.. buat keje sepenuh masa...
xxx: kahkahkah... fully utilize gitu... huhuhu
xxx: ngam2 sampai kul 12 sbb dah nak kene check out
xxx: bebaik tao! potong namer saya tu... malu haku nnt
syikin72: dun worry..
syikin72: tetiba terlepas, jenuh ramai org ym awak..
xxx: nayaaa...
xxx: gitu ler... sekian testimoni ikhlas dr sayer....
xxx: terngiang2 lagi kat telinga ni... "u r sooo notty"
xxx: hehehehe

Testimoni 14
Yang syahdu... sorang member ni.. kenal online le lepas dia baca topik Bidadari kat mdc ni.. dia ym syikin.. bercerita masalah lepas bersalin, hubungan dia & asben hambar.. bila bersama, rasa memang takde mood.. layan asben pun sekadar jalankan tanggungjawab... selalunya member ni tak rasa apa-apa pun.. tak rasa seronok cam masa baru kawin dulu.. asben dia pun kengkadang naik angin bila member ni hambar je.. biasalah klu jadi camni, memang rasa tak puashati akan berlaku.. baik pada asben atau pada isteri sendiri.. cam biasa, syikin pun advise dia.. rekemen dia cuba dulu bidadari.. klu pada mereka yg tak pernah ambil Bidadari, syikin memang suruh mereka buat DETOX dulu dengan Inte Cleanse.. 3 biji sehari sebelum tido, utk 7 hari berturut-turut... lepas hari ke 3 member bagitau takde kesan pun.. syikin kata sabar.. tunggu dulu... lepas seminggu, member ni tak ym pun.. syikin teringat kat dia.. pas tu try le ym.... feed back yang syikin dapat....

syikin72: amacam? dah ada perubahan ke?
abc: ehehehehhe....
syikin72: senyap je... nak gak tau..
abc: takmo bagi testimoni poyo2....sebab baru guna satu botol
abc: tapi...ada perubahan nampaknya
syikin72: hehehe.. cite ar.. abc: masa *** tu mmg rasa lain
abc: tapi hubby tak nak ngaku sebab dia ni mmg jenis ego tahap tertinggi
abc: tapi kita tau rasa nya mmg lain....kalau dulu masa nak masuk tu cam 'slurpp' je masuk
abc: tapi ari tu cam ada cabaran sikit
abc: hubby pun nampak cam usaha lebih sikit...ehehehhehehehehe
syikin72: hm.. takpe.. at least dah rasa perubahan...
abc: campur lak ngan b-nice.....pd tak rasa besar
abc: tapi masa pakai bra mmg rasa ketat sikit
syikin72: janji kita sendiri tak jadi cam kayu je..
abc: yesszzzaaaa. kin ni cam tau2 je kita nak ym dia
syikin72: hehehe.. mesti le nak tau.. tunggu gak feed back.. tapi tak ym pun..
syikin72: jadi kena la tanya...
abc: senang nak berurusan ngan syikin...
syikin72: be-nice tu memang tak besarkan.. kasi padat je...
syikin72: kita pompuan ni masalah sama je..
abc: bidadari tu dah nak abis..rasanya dah leh order yg baru
syikin72: cun camana pun, bila tang tu fail, rasa frust...
syikin72: jadi ahli teros le...
abc: insyaallah Alhamdulillah.. Bidadari membantu sorang lagi isteri... rasa puas hati betul...

Testimoni 15
yang gumbira... nak kongsi pengalaman sorang member... dia ni dah ada anak sorang.. umur 6 tahun.. teringin nak anak lagi.. tapi masalahnya dia & asben jarang sgt bersama.. bila dia nak, asben penat.. bila asben nak, dia plak takde mood... lagi satu, masalah dgn asben dia, selalu sakit pinggang & letih sebab keje kena stay up sampai pagi.. memula syikin rekemen Bidadari.. kebetulan member ni ada masalah keputihan.. pas abih sebotol, keputihan sume dah clear.. dia ngadu dgn syikin, bila nak, asben plak selalu mengelak.. jadi tention pulak kawan nih.. syikin rekemen plak suh dia bagi Venergy kat asben... semalam dia call, bagitau berita gembira... dia dah peknen 6 minggu!!! seronoknye member ni bukan kepalang.. dia kata klu dia tau Bidadari + Arjuna ni memang power, dah lama dia try... Terus member ni sign up jadi ahli & tgh galak mempromote Bidadari + Venergy kat kengkawan dia... Sekali lagi syikin rasa seronok bila dengar berita gembira dari kengkawan yang amik produk DCL ni... kita panjangkan kebaikan produk yang kita tahu, dan kengkawan dapat hasilnya.. puas hati sungguh.... Alhamdulillah....

Testimoni 16
yang puas hati... syikin ada sorang member ni, sebelum ni minum L....a F.......a ~ produk yang lebih kureng cam bidadari tuh.. ari tu stok dia dah abih, bila syikin cite & tunjuk Bidadari kat member ni, dia kata lebih kureng je rasa & isi kandungan dia... pas tu dia pun rembat sebotol... semalam dia dtg lepak kat rumah... sambil borak-borak tu, member ni bukak cite.. eh kin, BIdadari tu memang best le... kesan dia berbeza betul dgn L...a F......a tuh.. masa toot dgn asben, dia punye best lain macam.. bukan aku je rasa, asben aku pun rasa.. dia siap tanya aku, yang ada makan apa-apa ke.. lain macam je rasa.. semalam dia rembat lagi sebotol...

Testimoni 17
ni ada cerita terbaru... bulan lepas ada sorang adik ni.. kawin dekat setahun le... blum ada anak lagi.. dia ngadu, tatau kenapa, tiap kali klu nampak muka asben dia, mesti nak marah je... dia contact syikin, nak try le Aura Seri.. syikin guide dia cara penggunaan yang betul utk AS ni... alhamdulillah, lepas 2-3 hari pakai AS, hubungan dia dgn asben dah okey... dah takde nak memarah tak tentu arah dah.... dalam masa yang sama, dia ngadu ngan syikin.. dia ada masalah period tak regular... jadi syikin cadangkan ambil Bidadari ni.. sebelum tu cam biasa, buat detox dulu... pas tu mulalah ambil Bidadari dengan sukatan yang disyorkan.. memula minum, dia ngadu sengal sgt bahagian peranakan dia.. syikin cakap le, klu org ada masalah period tak regular, maknanya bahagian rahim dia ada masalah... suruh dia sabar je & teruskan minum.... lepas abih sebotol, dia period.. so, berhentilah amik Bidadari.. dah order dah botol kedua.. stand by nak sambung balik minum lepas period plaks... dan teruskan minum botol kedua... memandangkan dia ni nak sgt baby, syikin guide le, bgtau masa yang sesuai untuk bersama dgn asben... dan syikin advise, klu boleh, seminggu tarikh sebelum period yang dijangka, stop amik Bidadari dulu.. mana tau, projek kali nie berhasil.... sebelum raya cina aritu, adik ni ngadu, period dia tak datang-datang... syikin kasitau le.. mungkin healing crisis... sebab kalau baru minum Bidadari ni, period datang lambat atau waktu period makin pendek ni perkara normal.. tup tup, masa cuti raya cina aritu, dia sms.. bagitau.. dia Pregnant.. Alhamdulillah... tuhan saja yang mengetahui betapa gembiranya dapat membantu seorang adik yang bermasalah...

Testimoni 18
ada lagi...

YM pada 9 January 2006
#@*: ekin, nak tanya le?
#@*:kita slalu turun darah tau..
syikin72: turun darah kenapa ek...
#@*: ntah ler doktor asik kata hormon jer..
syikin72: cuba ambil bidadari..
syikin72: mungkin u ada masalah bahagian peranakan..
syikin72: kalau ambil bidadari, dia akan adjust bahagian peranakan.. segala darah kotor dia akan keluarkan.. seimbangkan hormon... disamping bantu hilangkan masalah keputihan.. dan hehehe.. mengetatkan otot faraj...
#@*: xtahu ler coz dah gi jumpa doc. tp dia kata ok..cuma hormon..
#@*: bidadari yg pil tu ke
syikin72: tak.. juice..
#@*: ooo...tahu2 panas tak
syikin72: tak...
syikin72: rasa pun sedap.. cam jus kurma
#@*: oo bole lah try sebab dah lama ler asmah asik darah sampai hb pun kata nak pegang pun susah hehhe
#@*: bistu ekin bole ke kita minum bila turun darah kan xbole time period
syikin72: banyak ke sket-sket...
#@*: kdg2 byk kdg2 skit tapi bole dikatakan every week ler
syikin72: klu lepas period 7 hari, boleh ambil bidadari walau bleeding..
syikin72: sebab tu darah kotor..
syikin72: klu minum bidadari, memang dia bantu flush darah tu sume keluar...
#@*: masalahnya ekin i pun dah xtahu mana satu period mana darah kotor coz dah lama kan cam ni..
syikin72: sama banyak ke period u dgn darah kotor tu?
#@*: haah slalu 5/6 hari lepas 3/4 hari datang balik..
syikin72: klu cam tu, lepas period 7 hari u terus minum bidadari..
syikin72: sebab yang lebih tu darah kotor dalam rahim kita...
#@*: bole ke
syikin72: boleh..
syikin72: mungkin u akan rasa senak perut sket bila amik bidadari nanti.. teruskan je..
#@*: sbb kdg2 darah keluar ketul2
syikin72: ye le tu.. darah kotor tak keluar abih dari dalam rahim
#@*: dah scan tapi xda pun ketul2 darah kat rahim..bersih doc kata..
syikin72: cuba le cara camni pulak.. mana tau serasi pulak..
#@*: asmah ingat nak try jugak ler

YM 3/3/06
#@*: akum..kin ingat kita lagi
syikin72: yang mana ek?
#@*: alah yg asik bleeding jer
#@*: tiap2 minggu bleeding u suggest detox n bidadari
syikin72: okey..
syikin72: ada feed back tak?
syikin72: ada perubahan?
#@*: ok alhamdullilah...
#@*: dah stop hehe
syikin72: alhamdulillah...
#@*: mmg bagus lah
syikin72: maknanya memang ada masalah kat bahagian peranakan tu..
#@*: itulah gi jumpa doc pun asik kata hormon jer
syikin72: masa baru minum ada rasa apa-apa tak? sengal ke.. apa ke...
#@*: abis i amik detox tu darah stop terus..n i sambung bidadari...
syikin72: masa seminggu pertama u ambil bidadari, ada tak rasa healing crisis.. senak ke, apa ke...
#@*: ada juga..tapi i ni jenis dah biasa sakit teruk..rasa tahan jer laa
#@*: minum bidadari pun rasa segar jer x letih pun..mmg puas hati ler..
#@*: tertarik lak nak jadi ahli...
#@*: dbrain pun ok utk anak i
syikin72: kalau nak guna continuesly, memang cun le jadi ahli..
syikin72: banyak lagi produk dia yang bagus..
#@*: hehe rasanya mmg nak continuesly ler..
#@*: ok bolelah promote kat adik i...dia every month amik injection 4 period pain
syikin72: itule.. kalau kita dah guna sendiri & rasa kesannya, memang senang nak promote... #@*: yg tertarik nak jadi ahli ni pun nak minum gak cafe tu..kalu ok bole lah bg hb minum sebab dia cepat letih...
syikin72: untuk husband, boleh bagi venergy..
#@*: hehe xpower ke nanti
syikin72: venergy tak semestinya untuk toot...
syikin72: klu guna nak bersama, lepas makan malam.. sejam sebelum tidur
syikin72: untuk energy, waktu biasa, makan lepas breakfast
#@*: hmmm hb i ni berat skit mkn ubat...kena paksa...klau lepas bfast alamatnya xder nak makan..ujung minggu jer la
syikin72: venergy ni memang ambil seminggu sekali je.. dah cukup..
#@*: baguslah kalu venergy camtu
#@*: tq syikin syikin72: sama-sama....

Testimoni 19
yang terkini

Sang isteri: syikin, saya dah try dah venergy tu..ya allah......
syikin72: awak ke yang makan? bukan asben?
Sang isteri: bukan...saya belikan utk husband..
Sang isteri: saya makan bidadari..dia makan venergy...
syikin72: okey.. amacam?
Sang isteri: huhhh....takde kerja lain lah awak
Sang isteri: kalah pengantin baru.....!!!
syikin72: kwang kwang kwang...
Sang isteri: kalo nak buat testimoni..buang la nick ym kita ni..hahahahahaa
syikin72: oraits... no problem...
Sang isteri: power awak...hahahahahaa...
syikin72: kasi le cite detail...
syikin72: kongsi experience dgn kengkawan.. kasi dorang excited...
Sang isteri: hadiah birthday dia...saya belikan venergy ...
Sang isteri: dia makan lah pada mlm birthday tu...
syikin72: jeng jeng jeng
Sang isteri: sib baik anak2 ngan bibik tido awal malam tu...
Sang isteri: apa lagi awak......kasi pulun la.....
Sang isteri: sampai terbabas subuh kitaorg
syikin72: berapa merry go round? Sang isteri:
3 syikin72: best nih.. letak testimoni kat KMC..
Sang isteri: husband cakap..beli lah lagi utk dia....saya cakap takmo lahhhh apa hal kang tiap2 malam..asyik nak *#@*# je..boleh bertambah umat dunia
syikin72: wakakakaka.... benda tu kan amik seminggu sekali je..
Sang isteri: iye lah..seminggu sekali...kalo dah 1 mlm boleh pegi 3 kali..ish ish ishh awakkkk..bahaya tu..
Sang isteri: dah le saya makan bidadari tu berapa kali try baru boleh masuk....
syikin72: aduhai.. kalah malam pertama...
Sang isteri: mcm baru kawin plak rasa
Sang isteri: pesal ketat sgt awak? terlebih dose ke?
syikin72: idak le.. memang keje bidadari kasi ketat..
syikin72: u amik ikut sukatan kan...
Sang isteri: 2 pagi 2 mlm...
Sang isteri: tp ada gak terbabas.....
syikin72: terbabas makan ke, terbabas lupa?
Sang isteri: terbabas mkn pun ada..terbabas lupa pun ada...
syikin72: oo.. kira balance le tuh.. heheh
Sang isteri: mm tapi bidadari ni mmg dah ok dah...
syikin72: oraits..
Sang isteri: nanti ada apa2 hal..i ym u lagi...
syikin72: puas hati ek..
syikin72: orait.. jgn lupa contact member tu ye.. dah joint DCL nanti kasitau ye

Testimoni 20
Saya masih belum berkahwin.Terfikir utk mencuba produk Bidadari kerana terpegun dgn pengalaman kawan-kawan. Alhamdulillah, produk ini berjaya menyelesaikan masalah keputihan yg merunsingkan saya selama ini.Terimakasih BIDADARI..

Testimoni 21
Alhamdullilah kerana Bidadari telah menyemarakkan semula perasaan saya yg semakin hambar utk melayan suami.Suami saya begitu terkejut dgn perubahan dan benar2 gembira.Payudara saya juga semakin montok .Tak sia2 saya mencuba Bidadari.Semoga rumahtangga saya semakin bahagia.

Testimoni 22
Saya sungguh berbangga kerana dengan mengamalkan Bidadari, hubungan saya dan pasangan semakin intim.Kami seperti pasangan yang baru di ijabkabulkan. Saya juga berjaya melaksanakan "tugas" dengan begitu berkualiti.Itu adalah luahan pasangan setelah saya mengamalkan Bidadari.Terimakasih kepada mereka yg mengenalkan Bidadari kpd saya.

Testimoni 23

Saya seorang ibu dan mempunyai 2 orang anak.Sebelum ini saya cukup sedih bila pasangan saya komen tidak cukup nikmat utk bersama kerana bahagian sulit semakin longgar.Kini , dia sungguh gembira bila merasakan satu "keajaiban" telah terjadi.Saya kini sungguh berbangga kerana hanya sebotol Bidadari telah membolehkan saya melaksanakan tanggung jawab dengan lebih sempurna.

Testimoni 24

Dari seorang suami Saya sudah berkahwin dan ada 2 orang anak..Masalah yg saya hadapi ialah isteri saya semakin dingin.Ada aje alasan nya ....kekadang saya bengang juga dgn keadaan begitu..Maklumlah ...kami masing2 masih muda. Kami kawin atas dasar cinta sama cinta......bukan pilihan orang tua.Satu hari isteri saya datang mintak maaf.......dia kata...bukan dia buat2 begitu tapi dah tak rasa nak bersama...Pelik jugak saya memikirkan nya.Saya suruh dia ikhtiar tapi dia kata.....dia malu.Saya janji dgn dia.......saya cuba cari dan jika saya harap sangat dia mesti ikut apa saja saranan saya.Satu hari saya terjumpa satu website.....agak menarik...itu pasal saya terus order..Kini isteri saya sudah makan 2 botol...Betul kan...? Saya dapat rasakan perubahan ..Mungkin tuah saya juga .Saya pesan dengan isteri supaya terus mengamalkan Bidadari...

Testimoni 25
Saya telah mengambil Bidadari sebanyak 3 botol. Kesannya ? Keputihan sudah hilang sepenuhnya. Haid Tidak Teratur ? sekarang haid datang tepat pada waktunya. Migrain - Beransur2 pulih. Cuma kena tahan sakit sedikit sewaktu proses baik pulih.Gastric ? Telah pulih sepenuhnya. Cuma ketika proses baikpulih, asyik sendawa. Bahagian Rahim - Denyutan diperut dapat dirasakan ~ mungkin Bidadari sedang membaikpulih sistem rahim. Bila bersama suami, tidak lagi kecewa sebab kebanjiran sudah kering. Daya Kemutan ? Semakin baik. Sekarang ni tiada masalah untuk bersama dengan suami 3 kali seminggu. Sebelum ini kalau suami ajak bersama seminggu sekali pun saya cuba mengelak. Bangun Pagi - dulu selalu susah bangun pagi tapi sejak amalkan Bidadari, paling lewat 6.15am dah tersedar. Tak lah lagi terlewar tuk solat subuh.Pada yg baru membaca tu, cuba lah....lupakan yg lain. Terima kasih pada kawan-kawan yang memperkenalkan Bidadari, yg mana melalui bacaan atas testimoni kawan-kawan semua telah mendatangkan usaha saya utk suami yg dikasihi. Bidadari ~ membuatkan diriku lebih berharga.

Testimoni 26
saya pun nak buat pengakuan tentang kelebihan Bidadari. Permulaan minum ~ bahagian payudara memang sakit yang amat sangat, bangun pagi pun PD masih sakit,tapi selepas 2-3 hari memang nampak perubahannya, nampak semakin padat. Bahagian Rahim - rasa berdenyut. Perubahan yang lain pula badan memang rasa letih sangat, mungkin kesan sampingan untuk membaik pulih sistem dalam badan. Lepas hampir sebulan saya mengambilnya, alhamdulillah badan tak letih lagi. Dan semasa bersama dengan suami, bukan main senyum lagi dia. Alhamdulillah, Bidadari menceriakan kembali rumah tangga saya.



HARGA :-

* Bidadari 375ml - RM78.00

* 5 Sachet Phyto Fiber + Bidadari 375ml - RM110.00



Kos Penghantaran / Poslaju / Skynet:-

By hand - Sekitar Kuala Lumpur - RM5.00
Poslaju - Semenanjung - RM8.00
Poslaju - Sabah / Sarawak - RM12.00