Home Rx Young Drink & Cream

Kaedah Bayaran

Login



Hubungi Kami

Servis Penghantaran

*********

*********

 

Visitors Counter

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday91
mod_vvisit_counterYesterday83
mod_vvisit_counterThis week174
mod_vvisit_counterLast week757
mod_vvisit_counterThis month1817
mod_vvisit_counterLast month4121
mod_vvisit_counterAll days1295518

Online (20 minutes ago): 2
Your IP: 54.92.194.75
,
Today: Dec 18, 2017
BumiCyber Studio - Your Online Business Solutions
Pakej Skincare PDF Print E-mail
skincare.. - skincare..

Pengalaman peribadi sebagai seorang pengedar produk kecantikan dan kesihatan, bukan sesuatu yg pelik bila melihat `skincare terkemuka tiba-tiba ditarik balik atau diharamkan dipasarkan kerana mengandungi `hidroquinon'

Produk Cosmeteq menggunakan Alpha Lipoic Acid dan nutris-nutrisi yang lain yang membolehkan kulit anda nampak bagitu cantik, diperbuat dari bahan semulajadi dan menggunakan kaedah Ayurveda. Saya sendiri pengguna tegar Cosmeteq sejak tahun Jun 2006 hingga kini dan sgt berpuashati dgn Cosmeteq dan kerana itu saya berkongsi dgn pelanggan. Alhamdullillah, ramai pelanggan berpuas hati dan mendapat perubahan wajah yg amat positif.

Senarai Harga :-
* Cosmeteq Facial Cleanser 140ml - RM70.00
* Glyco Cream 15gm (GC) - RM45.00        
* Cosmeteq Refiner / Revitalizer 5gm - RM27.00
* Cosmeteq Refiner / Revitalizer 15gm - RM85.00

Mior Miracle Bar mampu merawat masalah kulit berjerawat, tona wajah tak sekata, eyebag, jeragat, kelemumur, gatal kulit, excema dan by lagi. Gabungan Algae dan Clay menjadikan MIOR sabun yg unik. Hanya 3 minit sahaja anda dapat melihat perubahannya, kulit bertambah cantik dan berseri MiOR - The Moor Facial Bar With IndinineLuxeTM

Senarai Harga :-
1 bar :  RM259.00 RM220.00
1/2 bar :RM130.00 RM120.00
1/4 bar : RM70.00
1/8 bar : RM40.00

Evolle Miracle Bar merupakan Mior Enhance Formula. Ramai kengkawan yg dah guna MIOR dapat result yg superb, tapi kulit jadi kering sgt.. syikin pun cam tu.. jadi untuk mereka yg kulit kering cam syikin, sgt sesuai gunakan Evolle Miracle Bar.. yg ni bila pakai, takde buih you.. sapu kat muka, tak sampai seminit terus absorb dalam kulit.. tak mengeringkan.. ish.. kalau dah try memang confirm jatuh cinta..

Harga Evolle Miracle Bar  :-
1 bar : RM99.00
3 bar : RM297.00 RM290.00



Kos Penghantaran / Poslaju / Skynet:-

By hand - Sekitar Kuala Lumpur - RM5.00
Poslaju - Semenanjung - RM6.00
Poslaju - Sabah / Sarawak - RM10.00